Beton ciré

Met beton ciré kun je diverse stijlen creëren en combineren. De populaire industriële meubels zijn super trendy bijvoorbeeld. Ook zie je beton ciré steeds meer op vloeren en wanden, in combinatie met betonlook meubels. Makkelijk aan te brengen op elke ondergrond en erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is gewreven, gewaxt beton dat door bepaalde wrijving en schuring zijn authentieke structuur krijgt. Beton ciré is erg sterk en flexibel, omdat het van cement is gemaakt, aangemengd met hars. Dit ‘gewreven beton’ komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Dit soort beton is een moderne variant van het originele beton dat door de eeuwen heen veelvuldig werd gebruikt voor bruggen, viaducten, tuinen, vloeren en huizen. Het moderne beton ciré is uitermate geschikt voor keukens, vloeren, badkamers, tuinmeubels en binnen meubels.

Moderne meubels in betonlook

Met het gebruik van beton ciré, maken wij als meubelmaker moderne betonlook meubels die uitstekend passen binnen een industriële stijl. Door het slijtvaste materiaal en duurzame cementbasis, is beton ciré voor diverse doeleinden geschikt. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt voor zowel binnen- als buitenmeubels. Trendmeubels biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden voor betonlook meubels met bijpassende accessoires.

Waarom beton ciré in je interieur?

De voordelen van beton ciré zijn onder meer:

  • Zeer sterk, slijtvast en duurzaam
  • Watervast en ongevoelig voor schimmels
  • Dankzij speciale coating krasbestendig en vuil werend
  • Keuze uit diverse afwerkingskleuren
  • Multifunctioneel voor diverse doeleinden

Beton ciré is het meest authentieke beton en kan voor verschillende doeleinden en meubels worden gebruikt. Zeer geschikt voor wanden, vloeren en meubels in industriële en moderne interieurs. Voor een mooi contrast, stoere look of juist sfeervol geheel, kunnen betonlook meubels goed worden gecombineerd met hout, ijzer of staal. In onze webshop vind je diverse voorbeelden van beton ciré mogelijkheden voor je huis, kantoor of bedrijf.

Trendmeubel advies voor betonlook meubels

Heb je een eigen idee of ontwerp voor een betonlook meubelstuk dat je graag zou willen laten ontwerpen? Ook dan kun je bij Trendmeubel terecht voor een uniek betonlook of industrieel meubel die aan al je wensen voldoet. Wij geven graag maatwerk advies, denken met u mee en komen met een passend idee of voorstel. Als je nog niet precies weet wat je wilt en hoe het er uit moet komen te zien, kunnen wij vanuit onze ervaring je het juiste advies geven.

Beton ciré kopen en zelf toepassen?

Je kunt bij Trendmeubel nu ook online beton ciré kopen en zelf toepassen op muren, wanden, vloeren en meubels. Naar wens kun je hier binnenkort ook een workshop beton ciré maken voor volgen. Zo weet je zeker dat je ideeën om betonlook in je interieur toe te passen op de juiste manier worden uitgevoerd.

Ga naar de beton ciré artikelen in onze webwinkel. Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis!

Aanmelden workshop beton ciré

Menu