Betontafels maken gebeurd bij ons geheel naar eigen wens en smaak

Bent u op zoek naar een extra grote of lange betonlook eettafel op maat? Zowel voor een grote of kleine betonlook eettafel kunt u bij Trendmeubel terecht. Tegenwoordig is er veel vraag naar betonlook tafels, tv meubels en salontafels en daar hebben wij ons dagelijks werk van gemaakt. Wij ontwerpen en leveren u op verzoek een prachtig ontworpen betonlook tafel die net zo groot, klein, langwerpig of rond is zoals u het wilt. Daarbij kunt u naar wens ook de kleur kiezen die u voor uw betonlook eettafel het mooiste vindt.

De nieuwe betonlook is de trend van 2018   

Een eettafel in betonlook is erg trendy, praktisch, onderhoudsvriendelijk en erg duurzaam. Als meubelmaker in betonlook meubels, maken wij dan ook diverse betonlook tafels in verschillende maten en ontwerpen. Heeft u een bedrijf of kantoor waar u graag een extra grote betonlook tafel of vergadertafel wilt of een uniek design bureaublad van beton? Het kan allemaal bij Trendmeubel. Geef gewoon uw wens of schets aan ons door en wij maken voor u een betonlook tafel op maat. Ook voor een speciale tafel die juist kleiner is of smaller dan normaal, kunt u bij ons terecht.

Betonlook eettafel in uw wenskleur

Vaak denken mensen dat betonlook meubels altijd grijs zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij kunnen naar wens uw betonlook eettafel elke gewenste kleur of design meegeven die u wilt. Dit kan naar een eigen voorbeeld of een kleur die terugkomt in uw interieur. Zo kunt u betonlook meubels goed combineren met de rest van uw industrieel of modern design interieur.

Betonlook tafel als bureau, sidetable of uniek ontwerp?

Droomt u al langer van een unieke betonlook eettafel op maat, een uniek bureau of mooi ontwerp dat u nog niet elders heeft gezien? Leg het gewoon aan ons voor en dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn. In onze webshop vindt u enkele van onze beton tafels die ook heel goed als bureau kunnen dienen, maar natuurlijk kunnen wij ook een bureau of speciaal eettafelblad op maat maken.

Bekijk onze betonlook eettafels in onze webshop!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu