Betonlook TV Meubel Dama

Betonlook TV Meubel Dama

Betonlook meubels

Trendmeubel creëert mooie en authentieke betonlook meubels voor zowel huizen, kantoren en bedrijven. Als meubelmaker zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van industriële meubels van beton ciré. Betonlook meubels hebben een robuuste uitstraling en bieden diverse mogelijkheden voor kamers, badkamers, keukens en tuin, maar ook voor vergaderkamers, kantoren en ruimtes waar een industriële look goed past.

Betonlook TV Meubel Suze

Betonlook TV Meubel Suze

Betonlook meubels voor een modern interieur

Wij maken betonlook meubels volledig naar uw wensen. Deze beton meubels hoeven dan ook niet altijd grijs te zijn, maar kunnen op elk gewenste kleur worden gebracht. Zo kunt u de kleur van een beton look tafel of design betonlook tv meubel zelf bepalen. Naast de betonlook meubels in onze webshop, die u online kunt bestellen, kunt u ook bij Trendmeubel terecht voor betonlook meubels op maat. Dit heeft als voordeel dat uw beton tafel of wandkast precies op de juiste afmetingen kan worden gemaakt en in de kleur en afwerking die u zelf wenst.

Betonlook is trendy, praktisch en onderhoudsvriendelijk

Betonlook TV Meubel Hugo

Betonlook TV Meubel Hugo

Betonlook meubels hebben een vrij strakke structuur in een lichtgrijze kleur. U kunt ze dan ook goed combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout. Afhankelijk van de kleuren van uw interieur, kunnen de beton meubels de juiste industriële look geven. Betonlook meubels ogen ‘zwaar’, maar door de constructie van het materiaal, zijn ze goed te verplaatsen.

Betonlook heeft diverse voordelen!

Wij maken onze betonlook meubels van beton-ciré . Dit materiaal heeft unieke eigenschappen waaronder:

  • Een robuuste en industriële uitstraling
  • Zeer goed reinigbaar en onderhoudsvriendelijk
  • Ideaal voor binnen en buiten meubels
  • Goed te combineren met diverse accessoires
  • Water en weerbestendig
  • Duurzame kwaliteit

Trendmeubel ontwerpt de perfecte betonlook voor uw industriële interieur.  Van een betonlook salontafel tot een betonnen aanrechtblad op maat. Daarnaast kunnen betonlook meubels heel mooi worden gecombineerd met hout of metaal. Gecombineerd met natuurlijke kleuren en zachte materialen, creëert u zelf een authentieke rustieke uitstraling in uw huis, kantoor of bedrijf.

Design meubels met diverse mogelijkheden

Betonlook eettafel Flow

Betonlook eettafel Flow

Design meubels zijn erg populair. Gelukkig zijn er ook betaalbare mogelijkheden om design binnen uw woning, kantoor of bedrijf binnen te brengen. Door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden met betonlook meubels, kunt u ook uw eigen design interieur bedenken. Hierdoor krijgt elke ruimte een persoonlijke uitstraling die past bij uw wensen. De combinatie van beton meubels, bijpassende accessoires en eventueel hout, geven onze design meubels een uniek karakter.

Menu