Een prachtige betonlook vloer in je woning aanleggen

Ga je verhuizen of is je huidige woning toe aan een make-over? Dan mag je de betonlook vloer niet overslaan! Dit belangrijke onderdeel vormt de basis van je huis en dus is het zaak om te kiezen voor een lang houdende, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke variant, zoals een vloer in betonlook. Dit vloertype is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kan in allerlei fraaie kleuren op maat worden gemaakt. Zo krijg je precies de vloer die helemaal past bij je woning en jouw persoonlijke smaak. Van heel licht tot zeer donker, er is altijd een perfecte kleurmelange voor jouw pand!

Waarom kiezen voor een vloer in betonlook?

Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een nieuwe vloer in betonlook. Zo laat een dergelijke vloer zich ontzettend gemakkelijk schoon houden. De vloer wordt in één keer gegoten en wordt hierdoor geheel naadloos. Er ontstaan geen kiertjes of gaatjes waarin vuil zich kan ophopen en ook is de vloer goed bestand tegen vloeistoffen. Zodra de betonlook vloer gegoten en uitgehard is, is hij klaar om vele jaren lang mee te gaan. Het onderhouden van de vloer is heel eenvoudig en dus blijft er meer tijd over om te genieten van je interieur!

Zijn betonlook vloeren alleen geschikt voor woonhuizen?

Steeds meer mensen kiezen voor betonlook vloeren in hun woning, maar ook een bedrijfspand, winkel of kantoorruimte wordt stukken mooier en sfeervoller door dit vernieuwende vloertype. Zelfs bij zeer intensief gebruik hebben deze vloeren een zeer lange levensduur en het onderhoudsvriendelijke karakter zorgt ervoor dat je pand in no-time weer heerlijk kan worden verfrist. Er bestaan diverse manieren om je zakelijke vloeren in betonlook te personaliseren, zodat je huisstijl tot in de puntjes kan worden doorgevoerd. Tegen een schappelijke meerprijs kun je verder opteren voor diverse beschermende en verfraaiende coatings.

Opties bij betonlook vloeren

Je nieuwe vloer in betonlook wordt gecreëerd door kunsthars in meerdere kleuren met elkaar te mengen. Deze melange van tinten zorgt ervoor dat de vloer haast niet van echt beton te onderscheiden is. Je hebt de keuze uit vele verschillende grijstinten, om zo te komen tot de perfecte kleurnuance voor in jouw woning of zakelijke pand. Maak zelf een selectie uit de beschikbare kleurstalen of laat je adviseren door een doorgewinterde expert in betonlook vloeren. Laat je de betonlook vloeren toepassen in je bedrijfsruimte? Dan is het toevoegen van een gepersonaliseerde tekst of logo een echte aanrader! Je klanten zien direct bij wie ze naar binnen lopen en je kunt de identiteit van je onderneming nog beter uitdragen. Voor de afwerking van je vloer in betonlook kun je onder meer kiezen voor een anti-slipcoating, glanscoating of de toevoeging van geluiddemping.

Betonlook vloer combineren met vloerverwarming

Wanneer je voor een betonlook vloer kiest, kun je tevens opteren voor een combinatie met vloerverwarming. Op deze manier werk je de verwarming van je huis netjes en stijlvol weg. Daarnaast is voerverwarming een heel energiezuinige manier van verwarmen. Tel daar nog eens bij op dat je vloer veel mooier en beter tot zijn recht komt en jouw ideale keuze voor een nieuwe vloer lijkt al voor de hand te liggen!

Beton ciré: een ideaal product voor het aanleggen van vloeren binnenshuis

Betonlook vloeren worden gemaakt van beton ciré, een mengsel van kunsthars en cement. Dit kan zoals gezegd in tal van lichte en donkere kleuren. Het is belangrijk om te beginnen op een goede, egale vloerbasis, zodat het mengsel netjes en vlak kan uitharden. Vervolgens wordt er een waterdichte toplaag, plus optionele extra coating, toegevoegd. De waterdichte coating is perfect voor gebruik binnenshuis en is zeer goed bestand tegen alledaags gebruik, waar zo nu en dan een bloemenvaas of glas drinken omvalt. Felle zonnestralen en fikse regenbuien zijn echter teveel voor beton ciré vloeren en daarom raden we je aan om alleen binnenshuis voor deze prachtige, duurzame vloeren te kiezen!

De kosten van betonlook vloeren

De vele voordelen van betonlook vloeren zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor deze fraaie optie. Natuurlijk wil je van tevoren wel weten waar je aan toe bent, vooral als het gaat om de prijs. Bij Trendmeubel staan we dan ook klaar om snel een heldere prijsberekening voor je te maken. De totaalprijs van jouw op maat gemaakte vloer hangt af van diverse factoren, waaronder uiteraard het vloeroppervlak en de uitvoering. Voor de diverse extra coatings geldt er een meerprijs en ook bij lastige vormen in de vloer valt de totaalprijs iets hoger uit. Verder geldt dat hoe groter het vloeroppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter wordt. Voor een offerte op maat kun je direct contact met ons opnemen. Dit kan zowel per e-mail (klantenservice@trendmeubel.nl) als telefonisch via 085-1304430 (ook per WhatsApp).

Vind de mooiste betonlook vloer bij Trendmeubel

Op Trendmeubel vind je voorbeelden van de allermooiste betonlook vloeren voor in jouw woning of bedrijf. Neem daarom direct een kijkje in onze webshop en vind jouw ideale nieuwe vloer. Het Trendmeubel team staat volledig voor je klaar en geeft je jouw duurzame droomvloer!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu