Boomstam tafelblad kopen

Boomstam tafelblad

Boomstam tafelblad kopen?

Een boomstam tafelblad is een erg gewild en veel gevraagd meubelstuk. Dit boomstam tafelblad is van suar hout gemaakt. Dit geeft deze robuuste tafel zijn eigen unieke en natuurlijke uitstraling. Lekker lang praten, na tafelen of vergaderen met deze trendy boomstam tafelblad met bijpassende poten naar eigen smaak.

Boomstam tafelblad van suar hout

Van een boomstam tafelblad kan Trendmeubel een zeer stevige en robuuste boomstamtafel maken. Dit zorgt voor een natuurlijke sfeer in je huis. Trendmeubel zoekt de mooiste houten tafelbladen voor je uit, zodat je zeker weet dat het boomstam tafelblad aan jouw wensen voldoet. Wij leveren maatwerk, dus je kunt zelf aangeven hoe breed en lang je boomstamtafel moet worden. Ben je op zoek bent naar een grote familietafel, of een unieke boomstam tafelblad op maat voor je kantoor of bedrijf? Bij Trendmeubel vind je zeker wat je wenst. Daarbij geven wij graag advies over de mogelijkheden van een boomstam tafelblad van Suar hout.

Lees meer over een boomstamtafel van suar hout.

Tafelblad uit één stuk hout

Een boomstam tafelblad bij Trendmeubel, is van één stuk hout gemaakt. Daarom zijn ze zeer geschikt om hier een grote of kleinere boomstamtafel van te maken. De schaaldelen waar een tafelblad van wordt gemaakt, zijn ruim voldoende gedroogd en goed in onze meubelmakerij afgewerkt. Je kunt altijd kiezen om een boomstam tafelblad wel of niet te laten bewerken. Naar wens kunnen wij deze behandelen met speciale olie of lak, zodat je boomstamtafel goed beschermd is tegen vocht, vuil en vlekken.

Een boomstam tafelblad van de juiste kwaliteit

Een boomstam tafelblad kopen is een waardevolle en duurzame aanwinst voor je woning, kantoor of bedrijf. Een boomstamtafel geeft een natuurlijke en industriële look aan je interieur. Het mooie is dat elke boomstam tafelblad zijn eigen unieke uitstraling krijgt, doordat elke plak hout weer een andere  boom doorsnede heeft. Een boomstam tafelblad van Trendmeubel is veelal van suar hout gemaakt. Deze houtsoort heeft een hoge kwaliteit waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Vraag ons dus gerust om advies en leg je wensen en vragen aan ons voor. Wij helpen je graag bij het kiezen van je eigen unieke boomstam tafelblad.

Boomstam tafelblad met zelf te kiezen poten

Afhankelijk van je wensen en interieurstijl, kun je bij Trendmeubel een boomstam tafelblad kopen met eigen gekozen tafelpoten. Hou je van een robuuste en krachtige uitstraling, dan kun je kiezen voor stalen of RVS tafelpoten bijvoorbeeld. Hou je het liever zo natuurlijk mogelijk, dan heb je de keuze uit bijpassende houten tafelpoten. Een boomstam tafelblad is zwaar, dus niet elk onderstel is hiervoor geschikt. In onze webshop verkopen wij tafelpoten die voor elk tafelblad geschikt zijn. Een metalen onderstel is bij grote en lange boomstamtafels het meest ideaal. Hierdoor krijgt het houten tafelblad de juiste stabiliteit en zal minder gaan werken. Veel gekozen modellen hiervoor zijn de U-poten, X-poten of de V-poot.

Kies de juiste afwerking voor je boomstamtafel

Standaard leveren wij een boomstam tafelblad zonder afwerking. Veel mensen kiezen juist voor de unieke levendige uitstraling van een onbehandeld boomstam tafelblad. Het is dan wel verstandig om van te voren goed na te denken voor welke doelstelling het boomstam tafelblad wordt gebruikt. Voor een boomstam eettafel, adviseren wij stellig om hier wel een beschermende laag op aan te laten brengen, zodat wij de eettafel goed kunnen beschermen voor (intensief) dagelijks gebruik. Komt de boomstamtafel in een kantoor als vergadertafel, dan zal is het niet persé noodzakelijk om hier een extra laklaag op aan te laten brengen. Twijfel je over de afwerking van een boomstam tafelblad die je in onze webshop wilt kopen, neem dan contact met ons op, zodat we je vragen hierover kunnen beantwoorden.

Klik gelijk door naar een boomstam tafelblad in onze webshop!

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu