Meubelmaker in betonlook meubels

Bent u op zoek naar design meubels in betonlook of industriële meubels die goed passen binnen een moderne of industriële stijl? Dan biedt Trendmeubel een passend assortiment betonlook meubels en industriële meubels met bijpassende accessoires voor een bijdetijdse en modern interieur.

Betonlook Meubels

Industriële Meubels

Lees meer

Design Meubels

Beton Ciré Meubels

Lees meer

Betonlook meubels zijn trendy Betonlook

meubels zijn de laatste tijd erg gewild in zowel huiskamer interieurs, als binnen kantoren en bij bedrijven. Trendmeubel maakt als meubelmaker in betonlook meubels diverse beton meubels op maat. Wilt u een grote eettafel of vergadertafel op maat, of juist een trendy betonlook tv meubel? Wij ontwerpen en vervaardigen alle betonlook meubels in de gewenste formaat en stijl. Zie de voorbeelden in onze webshop. Deze kunt u direct online bestellen. Neem gerust contact met ons op als u een betonlook meubel op maat wil laten maken. Met onze korte levertijden, heeft u het gewenste meubel snel in huis!

Design meubels

Design meubels passen goed bij mensen die design wonen leuk vinden. Bekijk een design eettafel of design salontafel in onze webshop, die leuk gecombineerd kan worden met onze design stoelen. Mooie accessoires maken het helemaal af.

Betonlook meubels

Betonlook meubels zijn helemaal trendy en erg gewild in een industriële interieur. Als meubelmaker in beton meubels, creëren wij onder andere een mooie betonlook eettafel, betonlook salontafel of bekijk eens een betonlook tv meubel in onze webshop.

Industriële meubels

Industriële meubels worden vaak gecombineerd met gerecycled hout en andere materialen. In ons assortiment vindt u zeker een mooie industriële kast, dressoir, industriële salontafel of diverse bijpassende woonaccessoires.

Meubels op maat

Wij onderscheiden ons door onze betonlook meubels en prachtige houten meubels op maat voor u te maken. Zit uw gewenste maat er niet bij? Met een telefoontje maken wij het ontwerp precies voor u op maat!

Beton ciré in een modern interieur

Beton ciré is een ander woord voor betonlook, maar is in principe gewaxt beton dat door schuring en wrijving zijn aparte ‘look’ krijgt. Door de vele mogelijkheden biedt beton ciré een scala aan mogelijkheden in betonlook meubels voor huiskamer, keuken, badkamer, vloeren en wanden. Bekijk alle leuke aanbiedingen, bestsellers en aanraders in onze webwinkel in betonlook meubels.

Design meubels in betonlook

Handgemaakt door ervaren meubelmaker
Hoogwaardig en uniek design
Betonlook meubels voor diverse interieurs
Industriële meubels en trendy accessoires
Snelle levertijden en hoge servicegraad
Trendmeubels naar wens op maat gemaakt
Menu
Wilt u ook 10% korting op uw eerste bestelling? 
Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief
Meer dan 857 mensen zijn u voor gegaan!
Aanmelden
Niet geldig icm lopende acties
close-link
Wilt u ook 10% korting op uw eerste bestelling? 
Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief
Meer dan 878 mensen zijn u voor gegaan!
Aanmelden
Niet geldig icm lopende acties
close-link