Design meubels

Betonlook ovale tafelTrendmeubel kan als meubelmaker de mooiste design meubels ontwerpen, die volledig aan uw wensen voldoen. Kiest u voor design meubels, dan kiest u voor hoge kwaliteit en dat is nu net waar wij voor staan. Wij leveren unieke, hoog kwalitatieve industriële meubels in betonlook of in robuust hout. Door het authentieke design, de hoogwaardige afwerking en materiaalkeuze, zijn onze design meubels uitermate geschikt voor een modern interieur.

Design meubels op maat voor huis, kantoor en bedrijf

 Of u nou op zoek bent naar design stoelen, een salontafel of een unieke grote eettafel of robuuste vergadertafel, bij Trendmeubel kan het allemaal. Met onze creativiteit en oog voor design, ontwerpen wij diverse design meubels in beton ciré en leveren ook diverse design meubels in combinatie met hout. Kijkt u gerust rond in onze webshop voor een robuuste design tv meubel of een design dressoir. Wij streven er naar om een bijzondere en unieke collectie design meubels samen te stellen die goed passen binnen een industriële en modern interieur.

Een design meubel met verschillende materialen

Onze meubelmakers zijn gespecialiseerd in het maken van betonlook meubels en meubels van terug gewonnen hout/sloophout. Met onze kennis van diverse houtsoorten, authentieke  materialen en meubeltechniek, gebruiken wij graag onze fantasie en creativiteit voor rustieke meubeldesign. Het gaat er om dat vormgeving, functionaliteit en gebruiksgemak op de juiste manier in onze design meubels terugkomen. Een design tafel of design stoelen zijn vaak een blikvanger in het interieur. Bij Trendmeubel vindt u zeker wat u zoekt.

Interieur design op maat

Heeft u een bepaald idee in uw hoofd of bent u op zoek naar design meubels of een extra grote design tafel die u niet in een gewone meubelzaak kunt krijgen? Trendmeubel denkt graag met u mee om uw wensen waar te maken. Voor een uniek ontwerp in betonlook, kunt u zeker bij ons terecht. Wij geven graag maatwerk advies en creëren samen met u unieke design meubels die uw interieur die eigentijdse en authentieke uitstraling geven.

Interesse in design meubels?

In onze webshop vind u diverse design salontafels, eettafels, wandkasten, dressoirs en tv meubels. Heeft u interesse en bent u nieuwsgierig naar ons meubeldesign, ga dan naar onze webshop.

Bekijk design eettafel Master

 

 

 

 

Bekijk design eetkamerstoel Sandy

 

 

 

 

 

 

 

Menu