Industriële meubels

Met oog op stoer en robuust is er veel vraag naar industriële meubels. De rustieke sfeer van een industriële interieur is erg trendy en is bij veel mensen gewild. Trendmeubel ontwerpt en levert diverse industriële meubels die functioneel, authentiek en gewoon erg mooi zijn. In diverse meubelstukken vindt u hoogwaardige gebruikte houtmaterialen, van duurzame kwaliteit en dus ook jarenlang in uw interieur zullen pronken.

TV Meubel Cabinet

Teakhout TV meubel Cabinet

Teakhout salontafels

Teakhout salontafels

Industriële meubels en design wonen

Boomstam tafel

De robuuste uitstraling van industriële meubels vindt u met name terug in de combinatie van het materiaalgebruik. Kenmerkend is vaak het gebruik van metaal en gerecycled hout. De verwerking van metaal in industriële meubels, wordt vaak gelinkt met oude machines en fabrieken. Metaal wordt ook regelmatig als onderstel bij houten of betonlook tafelbladen gebruikt, maar ook bij design meubels in combinatie met stof of leer.

Natuurlijke kleuren van industriële meubels

Industriële meubels zijn van ruwe en onbewerkte materialen gemaakt, met rustige en natuurlijke kleuren. Bij betonlook meubels zie je dan ook veel grijstinten terug.  De industriële look van terug gewonnen hout of sloophout zorgen voor een warme uitstraling. Hier komen de bruintinten meer in voor. Industriële meubels  hebben weinig tot geen bijzondere details, wat de onbewerkte robuuste uitstraling juist zo uniek maakt. Kiest u voor een industrieel interieur, dan vindt u in onze webshop zeker de juiste industriële meubels.

Meubels op maatMeubels op maat laten maken

Als meubelmaker kunnen wij meubels op maat maken.  Wilt u authenticiteit in industriële meubels die speciaal bij uw interieur passen, denken wij graag met u mee om dit vorm te geven. Vooral bij de zo trendy betonlook meubels, kunnen wij naar uw wens bijvoorbeeld een beton look eettafel, extra grote vergadertafel of juist een compacte tv meubel maken. Als u een bepaalde maat of ontwerp voor ogen heeft, kunt u dit gerust aan ons voorleggen, zodat wij u hierover persoonlijk kunnen adviseren. 

Kies voor industriële meubels met authentieke uitstraling

In onze webshop vindt u diverse industriële meubels die u goed kunt combineren met aardetinten of de natuurlijke kleuren van uw interieur. Kiest u voor authenticiteit, dan vindt u zeker diverse meubelstukken die u gelijk online kunt bestellen!

Robuuste eiken tafel

Bekijk eiken tafelblad

Menu