Industriële salontafel

Industriële salontafel kopen?
Waar moet ik op letten?

Bent u op zoek naar een mooie industriële salontafel? Dan heeft Trendmeubel vast eentje die bij uw wensen past. Natuurlijk wilt u een robuuste salontafel die lang meegaat, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Daarbij is het belangrijk om te letten op de goede kwaliteit en daarin iets meer te investeren.

Industriële salontafel op maat

Een industriële salontafel op maat biedt meer voordelen dan een standaard salontafel. Met een salontafel die is afgestemd op uw interieur en voldoet aan uw smaak, zult u meer plezier beleven. Zo kunt u deze salontafel beter afstemmen op uw industriële interieur.  Zaken waar u op kunt letten zijn de materiaalkeuze, de behandeling van het tafelblad, het formaat van het onderstel en of de salontafel veel of weinig onderhoud nodig heeft. Het mooiste is natuurlijk dat uw nieuwe industriële salontafel ook goed bij uw eettafel, TV meubel of andere bijzettafels past.

Welke afmeting moet
mijn salontafel hebben?

De afmeting van de salontafel is natuurlijk geheel naar uw eigen wensen. Op een grotere salontafel kunt u meer kwijt en ook mooi aankleden met bloemen, een plant of andere bijpassende decoraties. Bij een kleine salontafel is het een voordeel dat u deze makkelijk kunt verplaatsen of naar de bank kan trekken als u uw kopjes of glazen dichtbij u neer wilt kunnen zetten. De omvang en het gewicht van een industriële salontafel, spelen hierbij dan ook een rol.  In dit geval zou u ook kunnen werken met twee of drie kleine bijzettafeltjes van hout bijvoorbeeld. Trendmeubel heeft hiervoor diverse leuke kleine salontafels of bijzettafels die makkelijker verplaatsbaar zijn.

Van welk materiaal moet de
industriële salontafel gemaakt zijn?

De materiaalkeuze is bepalend en afhankelijk van uw eigen smaak en de rest van uw interieur. Houdt u van strak, robuust en degelijk? Dan kan een betonlook salontafel ook een goede keuze zijn. Daarbij zijn deze salontafels makkelijk te onderhouden en schoon te maken. De beton salontafels in ons assortiment zijn voorzien van een waterafstotende laag, zodat de salontafels beschermd zijn tegen vlekken en kringen. Ideaal als u weinig tijd of zin hebt voor onderhoud en schoonmaak. De materiaalkeuze van een industriële salontafel kan dus betonlook zijn of alleen van recycled hout, teakhout, eiken of een combinatie van hout en metaal. Genoeg keuze in onze webshop! 

De voordelen van een industriële salontafel

De voordelen van een industriële salontafel zijn best groot. Enerzijds omdat ze erg trendy en modern zijn, maar ook praktisch in gebruik en ze passen in elk interieur waar een industriële stijl voorkomt. Industriële salontafels worden dan ook steeds populairder in Nederland. Door de grote vraag naar deze stoere salontafels, hebben wij ook diverse voor u in ons assortiment. Onze industriële salontafels zijn van hoge kwaliteit met een hoogwaardige uitstraling.

, , , ,
Vorig bericht
Betonlook meubels op maat
Volgend bericht
Industriële kast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu