Meubelmaker in betonlook meubels

Bent u op zoek naar design meubels in betonlook of industriële meubels die goed passen binnen een moderne of industriële stijl? Dan biedt Trendmeubel een passend assortiment betonlook meubels en houten meubels met bijpassende accessoires voor een bijdetijdse en modern interieur.

Design meubels

Design meubels passen goed bij mensen die design wonen leuk vinden. Bekijk een design eettafel of design salontafel in onze webshop, die leuk gecombineerd kan worden met onze design stoelen. Mooie accessoires maken het helemaal af.

Betonlook meubels

Betonlook meubels zijn helemaal trendy en erg gewild in een industriële interieur.  Als meubelmaker in beton meubels, creëren wij onder andere een mooie betonlook eettafel, betonlook salontafel of bekijk eens een betonlook tv meubel in onze webshop.

Industriële meubels

Industriële meubels zijn vaak gecombineerd met gerecycled hout en andere materialen. In ons assortiment vindt u zeker een mooie industriële kast, dressoir, industriële salontafel of diverse bijpassende woonaccessoires.

Betonlook meubels zijn trendy

Betonlook meubels zijn de laatste tijd erg gewild in zowel huiskamer interieurs, als binnen kantoren en bij bedrijven. Trendmeubel maakt als meubelmaker in betonlook meubels diverse beton meubels op maat. Wilt u een grote eettafel of vergadertafel op maat, of juist een trendy betonlook tv meubel? Wij ontwerpen en vervaardigen alle betonlook meubels in de gewenste formaat en stijl. Zie de voorbeelden in onze webshop. Deze kunt u direct online bestellen. Neem gerust contact met ons op als u een betonlook meubel op maat wil laten maken. Met onze korte levertijden, heeft u het gewenste meubel snel in huis!

Beton ciré in een modern interieur

Beton ciré is  een ander woord voor betonlook, maar is in principe gewaxt beton dat door schuring en wrijving zijn aparte ‘look’ krijgt.  Door de vele mogelijkheden biedt beton ciré een scala aan mogelijkheden in betonlook meubels voor huiskamer, keuken, badkamer, vloeren en wanden. Wat kunnen wij nog meer van beton ciré maken?

Design meubels in betonlook

  • Handgemaakt door ervaren meubelmaker
  • Hoogwaardig en uniek design
  • Betonlook meubels voor diverse interieurs
  • Industriële meubels en trendy accessoires
  • Snelle levertijden door Trendmeubel
  • Naar wens op maat gemaakt
Menu