Aandachtspunten bij het kopen van betonlook meubilair

Trendmeubel heeft altijd de mooiste betonlook meubels voor binnen. Toch is het erg belangrijk om goed te letten op buiten meubels. Zo zijn sommige buiten meubels uitstekend geschikt voor buiten, terwijl andere varianten met name geschikt zijn voor binnenshuis gebruik. Natuurlijk staan we altijd klaar om je een goed advies te geven, zodat je zo lang mogelijk van je nieuwe betonlook meubilair kunt genieten. Kijk rond in onze webshop en laat je inspireren door de vele verschillende mogelijkheden! Verder maken we je graag attent op wat wel en niet kan met betonlook meubels. Lees snel verder om te achterhalen wat de nadelen zijn van een betonlook tuintafel.

Nadelen van betonlook tuintafels

Als je houdt van die stoere industriële aanblik van een betonlook tafel, wijzen we je er graag op dat dit type meubel vooral geschikt is voor binnenshuis. Indien je gaat voor een betonlook tuintafel, loop je het risico dat hij snel lelijk of vies wordt. De kwaliteit van het materiaal gaat in het vaak gure en onvoorspelbare Nederlandse weer snel achteruit. De experts van Trendmeubel weten precies wat tuintafels in betonlook wel en niet kunnen hebben, dus spreek ons gerust aan met je vragen of opmerkingen!

Betonlook materialen doen het niet goed in de buitenlucht

Wanneer je betonlook meubels een tijd buiten laat staan, hebben ze veel te lijden. Niet alleen krijgen ze te maken met regen en wind, maar ook laat de felle straling van de zon zijn sporen achter. Het is daarom beter om in de tuin echt betonnen meubels te gebruiken en betonlook meubilair binnen te laten staan. Het verschil zit hem in de gebruikte materialen. Echt beton is ontzettend krachtig en weersbestendig. Voor de vervaardiging van betonlook meubels maken we bij Trendmeubel gebruik van beton ciré. Binnenshuis is dit een zeer duurzame, slijtvaste en onderhoudsarme optie voor je meubels of zelfs de vloer.

Waarom werkt beton ciré binnenshuis perfect en buiten niet?

Beton ciré wordt afgewerkt met een goede waterdichte coating. Echter, wanneer deze coating beschadigd raakt, hebben de elementen vrij spel op de onderliggende lagen. Hierdoor kan er vrij snel kwaliteitsverlies optreden. Wanneer dit binnenshuis gebeurt, loopt je betonlook tafel weinig risico. Een betonlook tuintafel staat echter iedere dag opnieuw bloot aan de zon en de regen. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe tuintafel zo lang mogelijk meegaat, raden we je daarom aan om te kiezen voor een ander materiaal dan betonlook of beton ciré. Uiteraard helpen we je graag om een passende keuze te maken.

Een prachtige betonlook tafel voor binnen

Ben je juist op zoek naar een prachtige betonlook eettafel voor binnen? Raadpleeg dan direct de uitgebreide collectie van Trendmeubel! We bieden je een ruime keuze uit diverse uitvoeringen, vormen, opstellingen en formaten. De variant van jouw keuze maken we helemaal op maat, waarbij we natuurlijk volledig uitgaan van jouw wensen en voorkeuren. Op deze manier past je nieuwe tafel perfect bij je interieur en je woning! Neem snel contact op met het Trendmeubel team of plaats direct je bestelling. Wil je onze tafels eerst uitproberen voordat je overgaat tot aankoop? Dan nodigen we je van harte uit in onze schitterende winkel. Je vindt ons aan de Industrieweg 2 in Stolwijk.

Nog veel meer moois bij Trendmeubel!

Of je nu op zoek bent naar betonlook meubels of juist naar meubilair in een andere stijl of uitvoering, bij Trendmeubel slaag je altijd! We bieden je een ruime selectie aan tafels, bureaus, tv meubels en kasten in onder andere beton ciré, oxide stuc en hout. Verder beschikken we over een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires en foto schilderijen, altijd voor een perfecte prijs. Wil je zelf aan de slag met hoge kwaliteit beton ciré? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Tevens bieden we je de eendaagse cursus beton ciré stucen. Laat ons zo snel mogelijk weten waarmee we je van dienst kunnen zijn!

Menu