Bent u liefhebber van modern wonen en kiest u voor moderne meubels in betonlook? Als meubelmaker in betonlook meubels, vindt u bij Trendmeubels diverse betonlook meubels in het assortiment. Wij hebben een goede kijk op modern wonen. Tegenwoordig is het helemaal trendy om je interieur samen te stellen met betonlook meubels. Natuurlijk hoeft dit niet alleen grijs te zijn, want naar wens kunnen wij deze in elke gewenste kleur en design bewerken.

Betonlook meubels zijn de trend van nu

Gezien de wens en behoefte om vroegere tijden te doen herleven, hebben moderne interieur ontwerpers de industriële stijl weer in de picture gezet. Zo vindt u in veel interieurs steeds meer moderne meubels in betonlook. Vaak gecombineerd met houtmaterialen, ijzer en ‘gebruikte’ voorwerpen die doen denken aan oude fabriekshallen en ambachtelijke arbeid. Betonlook meubels zijn dan ook helemaal trendy en passen uitstekend binnen een industrieel interieur.

Moderne meubels in betonlook op maat maken

Misschien loopt u al langer met het idee om uw interieur te veranderen en te kiezen voor moderne meubels in betonlook. Trendmeubel is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van betonlook meubels voor diverse huisinrichting. Modern wonen gaat uitstekend in combinatie met moderne meubels in een industriële stijl die strak, stijlvol, glad en zonder al te veel tierelantijnen is. Door onze aanvullende woonaccessoires, kunt u de moderne meubels in betonlook uitstekend combineren en uw woninginrichting in stijl afmaken.

Welke betonlook meubels maken wij?

U kunt beton meubels op maat laten maken voor bijvoorbeeld:

  • Een speciale grote of extra lange eettafel
  • Een design vergadertafel op kantoor
  • Een uniek design betonlook salontafel
  • Een betonlook tv meubel
  • Een betonlook kast naar uw eigen ontwerp

Modern wonen naar eigen smaak

Of u nou liefhebber bent van moderne meubels of juist warm wordt van oude meubilair in een nieuw jasje, bij Trendmeubel vindt u altijd de juiste combinatie tussen oud en nieuw. In veel moderne interieurs wordt oud en nieuw  meubilair gecombineerd. Zeker bij een industriële stijl, ziet u veel voorwerpen en materialen van vroeger, gecombineerd met leuke moderne decoraties of zachte stoffen. Zo maakt ieder zijn eigen modern interieur met moderne meubels in betonlook, hout en combinaties

Ga naar onze webshop om onze beton meubels te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu