Over Trendmeubel

Als meubelontwerpers in betonlook meubels, zijn wij, Sietse de Frel, Jan de Frel en Joost van der Voorden, dagelijks bezig met het ontwerpen en fabriceren met moderne meubels in betonlook. Daarnaast vullen wij ons assortiment aan met industriële meubels die oude herbruikte materialen, zoals hout en metaal combineren in design meubels. Met passie en vakmanschap ontwerpen wij unieke meubels met hoge kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid.

Meubeldesign op maat

Met behulp van uw ideeën en wensen creëren wij exclusieve meubels die op maat. Zowel voor uw woning, maar op aanvraag kunnen wij ook een betonlook meubelstuk voor uw kantoor of bedrijfspand of horecagelegenheid maken. Door ons hoog meedenkniveau zetten wij uw idee of vraag om in een design betonlook meubel dat bij uw interieur, werkomgeving of etablissement past.

Moderne meubels met karakter

Onze betonlook meubels hebben een eigen karakter, waarbij wij fantasie, gebruiksgemak, duurzaamheid en uitstraling perfect weten te combineren. Als u kiest voor Trendmeubel,  dan kiest u voor authentieke design meubels met karakter.  Zeker als u een eigen ontwerp laat maken, dan weet u zeker dat u een uniek meubelstuk heeft die u elders niet zult tegenkomen. Naast onze maatwerk meubels, hebben wij diverse andere meubels en woonaccessoires die goed bij elkaar passen. Bekijk dus gerust onze webshop of bel ons als u een vraag heeft of meer wilt weten over onze meubels.

Onze onderscheidende kenmerken

  • Exclusieve en authentieke meubels
  • Ruime ervaring in het ontwerpen van betonlook meubels
  • Hoge kwaliteit in afwerking
  • Goed luisteren naar de klantwens
  • Exclusief assortiment van bijpassende woonaccessoires
Menu