Over Trendmeubel

Als meubelontwerpers in betonlook meubels, zijn wij, Sietse de Frel en Joost van der Voorden, dagelijks bezig met het ontwerpen en fabriceren met moderne meubels in betonlook. Daarnaast vullen wij ons assortiment aan met industriële meubels die oude herbruikte materialen, zoals hout en metaal combineren in design meubels. Met passie en vakmanschap ontwerpen wij unieke meubels met hoge kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid.

Joost

Als zoon van een handelaar zit het verkopen mij in het bloed. Door de jaren heen heb ik als verkoper bij diverse bedrijven werkervaring opgedaan en werk nu met bevlogenheid en trots met Sietse samen in onze meubelzaak Trendmeubel. Samen vormen wij een goede combinatie en zijn erg enthousiast om de mooiste en bijzonder unieke producten in onze meubelzaak te hebben.

Sietse

Als zoon van een aannemer ging ik als kind mee om de eerste beginselen van het vak onder de knie te krijgen. 16 jaar geleden ben ik fulltime als timmerman gaan werken. Daarbij heb ik leren stukadoren, waarbij ik timmeren en stukadoren goed heb weten te combineren. Dit is dan ook de perfecte combinatie voor het ontwerpen en fabriceren van betonlook meubels. Sinds 2005 ben ik volop als ondernemer bezig.

Meubeldesign op maat

Met behulp van uw ideeën en wensen creëren wij exclusieve meubels die op maat. Zowel voor uw woning, maar op aanvraag kunnen wij ook een betonlook meubelstuk voor uw kantoor of bedrijfspand of horecagelegenheid maken. Door ons hoog meedenkniveau zetten wij uw idee of vraag om in een design betonlook meubel dat bij uw interieur, werkomgeving of etablissement past.

Moderne meubels met karakter

Onze betonlook meubels hebben een eigen karakter, waarbij wij fantasie, gebruiksgemak, duurzaamheid en uitstraling perfect weten te combineren. Als u kiest voor Trendmeubel,  dan kiest u voor authentieke design meubels met karakter.  Zeker als u een eigen ontwerp laat maken, dan weet u zeker dat u een uniek meubelstuk heeft die u elders niet zult tegenkomen. Naast onze maatwerk meubels, hebben wij diverse andere meubels en woonaccessoires die goed bij elkaar passen. Bekijk dus gerust onze webshop of bel ons als u een vraag heeft of meer wilt weten over onze meubels.

Onze onderscheidende kenmerken

  • Exclusieve en authentieke meubels
  • Ruime ervaring in het ontwerpen van betonlook meubels
  • Hoge kwaliteit in afwerking
  • Goed luisteren naar de klantwens
  • Exclusief assortiment van bijpassende woonaccessoires
Menu