Robuuste tafels

Robuuste tafels zijn prachtig om te zien en geven je interieur een natuurlijke en industrieel karakter. Er zijn verschillende robuuste tafels die van verschillende hout of betonlook materialen zijn gemaakt.

Een grote robuuste tafel staat geweldig in een grote woonkeuken. Heerlijk om uren met je gezin aan te dineren of gezellig met vrienden of familie lang na te tafelen.

Robuuste tafels van betonlook

Op het gebied van robuuste betonlook tafels, ben je bij Trendmeubel aan het juiste adres. Wij maken op handmatige wijze stoere en robuuste tafels van betonlook. Juist op het gebied van maatwerk tafels, bieden wij verschillende mogelijkheden. Een betonlook tafel kan voor diverse doelstellingen ingezet worden. Denk aan een design eettafel, spreektafel op kantoor of als vergadertafel in een bedrijf. Robuuste tafels van betonlook zijn sterk, onderhoudsarm en hebben een moderne uitstraling.

Robuuste tafels van een boomstam

Robuuste tafels van een boomstam, zijn erg gewild en staan natuurlijk heel mooi in je interieur. Wij kunnen dan ook maatwerk boomstamtafels leveren die elk hun eigen unieke karakter hebben.

Dragline tafel 

Tenslotte is een boomstamtafel zo origineel mogelijk gelaten en is deze alleen afgewerkt in de vorm, lengte en behandeling. Ook voor een grote zakelijke opdracht voor meerdere robuuste boomstamtafels, kunnen wij je van dienst zijn. Een mooie eiken boomstamtafel creëert een stoere en natuurlijke sfeer in je woning, bedrijf of kantoor.

Robuuste tafels van eiken of grenen

Robuuste tafels van (oud) eiken zijn ook erg in trek. Nu een industriële inrichting niet meer weg te denken is uit onze woonkamers en kantoren, past een robuuste oud eiken tafel hier ook goed bij. Trendmeubel heeft meerdere (oud) eiken tafels in haar assortiment die je in de webwinkel kunt vinden. Wil je dit liever even zien, zodat wij je hierover ook advies kunnen geven en de juiste maat kunnen voorstellen, dan kun je het beste langskomen in onze meubelzaak in Stolwijk. Daar staand onze adviseurs voor je klaar om je te helpen kiezen bij de juiste robuuste tafel van eiken of grenen.

Rustiek houten tafelblad 

Een robuuste tafel zelf samenstellen?

Het is ook mogelijk om zelf je robuuste tafel samen te stellen met een tafelblad naar wens en een onderstel. Wij hebben diverse robuuste

tafels en tafelbladen, waarbij je zelf kunt kiezen welke poten je er onder wilt hebben.

Dit kan een kloosterpoot zijn, maar wij hebben ook verschillende stalen poten in ons assortiment. Zo kan je zelf de voor jou mooiste tafelblad kiezen en de poot die jij hier het beste bij vindt passen. Daarbij kun je ook bepalen welke kleur de tafelpoot moet zijn. Wij kunnen een houten tafelpoot met speciale olie behandelen in de kleur die jij wilt. Dit geldt ook voor betonlook of stalen poten, waarbij wij de tafelpoot in de gewenste kleur kunnen spuiten of behandelen. Altijd de meeste keuze bij Trendmeubel voor robuuste tafels en bijpassende poten of onderstel.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu