Een salontafel betonlook staat erg mooi in een industrieel interieur. Trendmeubel ontwerpt diverse soorten betonlook salontafels in zowel kleine als grote maten. Een beton salontafel is erg modieus en staat erg hip in een industrieel interieur. Bent u al langer op zoek naar een salontafel in betonlook, dan verleiden wij u om een kijkje in onze webshop te nemen, waarin u diverse voorbeelden kunt vinden.

Betonlook salontafel in verschillende modellen

Een betonlook salontafel kunt u altijd op maat laten maken bij Trendmeubel. Zo weet u zeker dat de salontafel aan uw wensen voldoet en mooi bij de rest van uw interieur zal staan. Ook leveren wij kleine industriële salontafels van herwonnen (oud) hout die de zo gewilde robuuste uitstraling hebben. Deze kunt u bijvoorbeeld ook als bijzettafel gebruiken. Een beton salontafel kan in verschillende modellen en maten ontworpen en geleverd worden. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden.

Zijn deze salontafel betonlook meubels altijd in het grijs?

Nee, een betonlook salontafel kan in elke gewenste kleur of design gemaakt worden. Zo kunnen we ook de maat en grootte afstemmen op de ruimte die u hiervoor heeft. Sommige mensen willen graag een grote salontafel voor een grote kamer en een ander wil juist een uniek rond gevormde kleine salontafel. Het kan allemaal bij Trendmeubel. Tevens kunnen we de maat en het model ook afstemmen op bijvoorbeeld een bijpassende betonlook tv meubel of eettafel op maat.

Welke betonlook meubels maken wij nog meer?

Als meubelmaker in betonlook meubels, maken wij onder andere de volgende betonlook meubels:

 • Salontafels
 • Eettafels
 • Vergadertafels en bureaubladen
 • tuinmeubels
 • tv meubels

Salontafels en bijzettafels

Naast een salontafel, is een bijzettafel ook erg handig om tussen twee banken te plaatsen of om er een mooie plant of iets decoratiefs op te zetten. In onze webshop hebben wij diverse bijzettafels die goed bij een betonlook salontafel passen. Het is juist heel trendy en rustiek om betonlook meubels met hout te combineren voor de perfectie industriële stijl. U ziet deze combinaties dan ook in veel moderne interieurs terug.
Kijk ook even bij onze collectie woonaccessoires , waarin diverse accessoires staan die u zowel op uw salontafel, dressoir of een leuke bijzettafel kunt plaatsen.

Voorbeelden van een salontafel betonlook vindt u in onze webshop.

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Marcel Klaasen

  Fantastisch mooie eettafel laten maken, geheel naar onze smaak. Transparante, snelle en eerlijke communicatie en een keurige levering inclusief professionele montage. Meubels zijn zeer vakkundig en op de juiste manier vervaardigd, dit in tegenstelling tot andere die menen het ook te kunnen. Erg blij met Trendmeubel. THNX !!

  Beantwoorden
 • suzanne

  deze week onze eettafel gekregen, wat ben ik hier blij mee zeg.
  fantastische gasten en mooie meubels

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu