betonciré pakketten

Vanaf 135,00

Eenvoudig aan te brengen.

Deze set bestaat uit:

Primer voor de voorbehandeling.
kant en klare beton ciré
Waterafstotende Coating.
Eenvoudig stappenplan om de betonciré te verwerken.

 

  • 25%
  • 50%
  • 75%
  • 100%
  • 5 m2
  • 10 m2
  • 15 m2
  • 20 m2
Wissen

Beschrijving

Beton ciré zelf toepassen

Beton ciré komt veel voor in een industrieel interieur. Het veelzijdige materiaal van beton ciré is echter toe te passen in diverse woonstijlen. De mogelijkheden met beton ciré zijn zeer veelvuldig. Betonlook is dan ook niet meer weg te denken in het interieur van nu. Je kunt beton ciré toepassen op verschillende ondergronden en materialen. Van de keuken tot de badkamer, in huiskamers en op toiletten. Pimp dus je vloer, wand, tafel of stoel op met beton ciré. Dat zorgt er voor dat jouw interieur die ‘special touch’ krijgt.

Beton ciré voor muren en wanden

Met de beton ciré van Trendmeubel, kun je zelf muren en wanden in betonlook maken. Je hebt ze vast wel eens gezien in meubelzaken, bij bedrijven of op het internet. Wil je zelf ook graag zo’n mooie strakke betonlook muur? Dat kan makkelijk met de beton ciré producten uit onze webwinkel. Natuurlijk krijg je daar een goede beschrijving bij, zodat je snel aan de slag kan met je eigen beton ciré muur of wand. Met een ruim aanbod aan kleuren, geeft betonlook een prachtige uitstraling aan een unieke wand in je interieur of organisatie.
Beton ciré meubels maken
Wil je graag meubels van beton ciré maken? Je kunt zeker iets moois van je bestaande meubels creëren met een laag beton ciré in de kleur die jij wenst. Zo krijgt je tafel, stoel of ander voorwerp een prachtige industriële uitstraling in betonlook. Je kunt nu je meubels pimpen met beton ciré uit onze webwinkel. Door het bijgeleverde pigment, kan jij je meubel exact de kleur geven die jij wilt.

Hoe kun je beton ciré aanbrengen?

Hierbij een korte beschrijving om je beton ciré zelf kunt aanbrengen:
1. Als voorbehandeling eerst de primer op de ondergrond smeren
2. Meng de beton ciré op kleur met het bijgeleverde pigment
3. De beton ciré in twee lagen aanbrengen
4. Goed schuren en weer insmeren met de primer
5. Waterafstotende coating er overheen aanbrengen
6. Goed laten drogen
7. Geen voorwerpen aanbrengen of er te snel op plaatsen
8. 3 weken lang laten uitharden

Interesse in een workshop beton ciré maken?

Binnenkort gaan wij ook workshops geven om zelf meubels, wanden, vloeren en andere voorwerpen met beton ciré te behandelen. Voordat je hier zelf mee aan de slag gaat, is het wellicht slim om eerst onze workshop te volgen. Heb je hier belangstelling voor?

De kosten voor een workshop beton ciré bedragen 69,- excl. btw.
Meld je hieronder aan en bij voldoende belangstelling maken wij de data op de website en via onze Facebookpagina bekend.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “betonciré pakketten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu