Betonciré onderhoudspakket

65,00

 

Uw kunt uw korting op de bestel pagina verekenen met de kortingscode

Beschrijving

 

Schoonmaken

Het schoonmaken van uw betonlook meubel kan met reguliere schoonmaakproducten zoals zachte niet bijtende allesreiniger en groene zeep.
Het is absoluut niet aan te raden om chloor en bleek houdende schoonmaakproducten te gebruiken. Deze producten kunnen de beschermlaag aantasten.

Beschadigingen

Wanneer er beschadigingen worden geconstateerd moeten deze zo snel mogelijk gerepareerd worden. De beschadigingen kunnen de beschermlaag zo danig beschadigen dat vocht en vuil door kan dringen tot de Beton-Ciré laag. Bij ontijdig onderhoud/herstel kan er een onherstelbare verkleuring,  en groter vocht schade ontstaan

Meubels behandelen met onderhoudswax

Onderhoud van uw meubels is aan te raden om uw meubels in de perfecte conditie te houden.  Daarom moet u ook afhankelijk van het gebruik eens in de paar maanden uw meubels behandelen met onze onderhoudswax. Bij een behandeling dient u uw meubel eerst goed te reinigen en daarna de wax met een doek in draaiende bewegingen in te wrijven. Wij adviseren om 3 keer per jaar uw tafel een onderhoudsbeurt te geven, zodat u vele jaren plezier kunt hebben van uw betonlook meubels!

Dit onderhoudspakket is goed om 1 jaar lang uw meubel 3 keer te behandelen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Betonciré onderhoudspakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu