Wil je graag een zwevend TV meubel van betonlook in je woonkamer? Bij Trendmeubel hebben wij verschillende zwevende TV meubels die erg trendy en stijlvol zijn. Met een zwevend TV meubel hou je ook meer bergruimte over voor andere spullen.

Zwevend TV meubel in betonlook is trendy  

Een zwevend TV meubel in betonlook wordt steeds populairder in de huiskamer. Bij veel mensen is de TV toch het centrale punt waar het gezin bijeenkomt, om lekker samen televisie te kijken. Natuurlijk wil je ook een zwevend TV meubel in een mooi design. Je zal er tenslotte vaak tegenaan kijken. Trendmeubel heeft meerdere zwevende TV meubels in grote en kleine modellen en maten. Tevens kun je zelf  bepalen in welke kleur deze afgewerkt moet worden.

Betonlook TV meubel met opbergruimte

Een zwevend TV meubel is niet alleen handig om een tv op te zetten of er boven te monteren, maar met wat extra opbergruimte kun je er ook media-apparatuur in kwijt. Denk aan je dvd speler, game apparatuur of andere multimedia. Binnen ons assortiment TV meubels in betonlook, vind je ook zeker een design zwevend TV meubel die goed in jouw interieur past.

Naar wens kunnen wij deze op maat voor je maken, zodat wij deze precies met de juiste maten bij jou thuis kunnen afleveren. Op verzoek kunnen wij tegen een kleine meerprijs je nieuwe TV meubel ook voor je aan de muur monteren.

De voordelen van een zwevend TV meubel

Een zwevend TV meubel heeft een aantal voordelen ten opzichte van een staand TV meubel, waaronder:

  • Met een zwevend TV meubel hou je meer ruimte over
  • Je kunt er onder nog kleine spulletjes plaatsen
  • Combineert leuk bij een TV die aan de muur is bevestigd
  • Geeft een strakke en moderne uitstraling in je woonkamer
  • Met open vakken genoeg ruimte voor media apparatuur

In de woonkamers van nu zie je steeds meer zwevende TV meubels die je aan de muur kunt bevestigen. Omdat je hiermee minder ruimte in beslag neemt, hou je meer (berg)ruimte over voor trendy decoratie artikelen of leuke woonaccessoires. Dit maakt je zwevende TV meubel nog leuker om naar te kijken!

Zwevend TV meubel op maat laten maken

Als je liever iets meer uitgeeft aan hoge kwaliteit, robuustheid en een lange levensduur, dan kun je ook een zwevend TV meubel op maat laten maken.

Het grote voordeel hierbij is dat je exact de maten en het model kunt opgeven, zoals jij dat wilt. Wil je liever een langer TV meubel of juist een wat kleiner model. Geef je wensen gewoon aan ons door en dan gaan wij graag voor jou aan de slag met je zwevend TV meubel op maat. Wij vinden het juist leuk om meubels op maat te maken. Gelukkig hebben wij een groot netwerk van tevreden klanten die nog eens terugkomen voor een bijpassend meubel, omdat ze erg tevreden zijn over onze kwaliteit en service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu